Bedrock, voor de Volkswagen Transporter T5 en T6.
Vamoose

Hef-slaapdak Vamoose: topkwaliteit voor een budgetprijs.
Aart Camperinbouw is exclusief importeur voor de Benelux van de Vamoose hef-slaapdaken. Dit Engelse merk levert een dak voor de T4/T5/T6 van topkwaliteit tegen een prijs die beduidend lager is dan die van andere merken. We werken vaak met Reimo en dat is niet voor niks: het Duitse Reimo is simpelweg het oerdegelijke ‘dak der daken’. Superieure topkwaliteit, maar natuurlijk wel met het bijbehorende prijskaartje.
Wij zijn echter ook altijd op zoek naar gunstige alternatieven voor onze klanten. Na lang onderzoek, diverse fabrieksbezoeken en eigen tests hebben we uiteindelijk het hef-slaapdak Vamoose in ons assortiment opgenomen. Topkwaliteit van Engelse bodem, maar vriendelijker geprijsd.
Neem contact met ons op als u meer wilt weten over een Vamoose slaap hefdak.

Vamoose slaap-hefdak

 

 

 

 

 

 

 

Enkele specificaties:
Een gelast aluminium frame met een zogenaamde tweede huid zorgt voor een ijzersterke constructie. De scharnieren en bevestigingen zijn van roestvrij staal.
Het dak is in eenvoudig op te zetten door gasgevulde gasdempers.
De T4/T5/T6 ziet er na inbouw van een Vamoose hef-slaapdak nog steeds prachtig en verzorgd uit. De ingebouwde achterspoiler zorgt voor een gunstig effect op het brandstofverbruik.
Het lichtgewicht doek is van premiumkwaliteit, volledig waterproof, vuurdovend en kleurvast. Het heeft nooit meer een extra behandeling nodig: het is mooi en blijft mooi! Het dak is standaard Volkswagen wit, maar kan in elke gewenste kleur worden geleverd, zelfs in metallic.
Vamoose hef-slaapdak heeft een bijzondere veiligheidvoorziening: als er kinderen boven in de tent slapen en er paniek uitbreekt, kan het doek eenvoudig naar buiten toe worden verwijderd, zodat je er eenvoudig bij kunt. En dat is toch een geruststellende gedachte als je kinderen hebt!