Bedrock, voor de Volkswagen Transporter T5 en T6.
Reimo

Reimo slaap/ hefdaken zijn al meer als 30 jaar een begrip, TUV gekeurd en vergroten de beschikbare ruimte in uw camper. Het voordeel is de flexibiliteit met een super plat dak, past de auto nog steeds in een parkeergarage. Het monteren van een Reimo pop up hefdak is ook mogelijk, als u de extra slaapplaatsen niet nodig bent.
Het slaap-hefdak bestaat uit versterkt glasvezel polyester. In het dak hebt u ruimte voor 2 extra slaap plaatsen met de maten 110 x 190 cm.
Het bed bestaat uit lichtgewicht meubelplaat van 15 mm met folie bekleed (zgn. graffiti decor). Het bed is in drieën gedeeld, dubbel geknikt, en door een gasveer ondersteund. De basisplaat is 65cm. Het voeteneind bestaat uit aluminium strip en geeft het bed de nodige stabiliteit. De matras bestaat uit 6 cm schuimstof met een grijze afneembare polyestertijk, die eenvoudig schoon te maken is.
Tentstof: 100% luchtdoorlatend katoen. Kleur: grijs. Bedtijk: 100% polyester. Afhankelijk van het type, bevat het dak maximaal drie vensters die van binnenuit met tentdoek af te sluiten zijn. De beide zijvensters zijn uitgevoerd met muskietengaas en zijn d.m.v. een rits volledig te openen.
Op de meeste daken kunt u ladingen tot 50 kilo (surfplank of gelijkwaardig) meenemen. Natuurlijk kunt u de daken uitrusten met een zonnecel of een glazen dak (Sunroof).
Het is ook mogelijk een ander dak te monteren. Klik hier voor het overzicht .